depresie artisti

Artistul vs. Depresia – Grup de suport psihologic pentru artiștii afectați emoțional de pandemie

Actorul Istvan Teglas și interpreta de jazz Luiza Zan organizează un grup de suport pentru artiștii care se simt vulnerabili din punct de vedere emoțional și au nevoie să discute despre problemele lor cu colegi de breaslă, dar și cu specialiști.

Un psihoterapeut și un psihiatru vor participa la o discuție online, în cadru privat, și vor încerca să îi ajute pe cei afectați de pandemie sau de motive mai puțin știute.

Grupul se adresează strict artiștilor.

“Artistul încotro..?

Pandemia ne-a luat scena, ne-a luat publicul, ne-a luat bruma de siguranță a zilei de mâine, în care oricum nu credeam.

Ce rămâne din noi, artiștii, fără artă?

Dacă fraza asta ți-a trecut prin minte măcar o dată în ultimul an, hai să vorbim despre asta. Vom fi doar noi, între noi.

Urmează o perioadă la fel de grea, dacă nu și mai grea, decât anul trecut. Ideea noastră e să inițiem o platformă în mediul online care să ne sprijine pe toți, și să ne asigure un suport psihic în viitorul apropiat.

Noi, Luiza Zan și Istvan Teglas, îți dăm întâlnire miercuri, 14 aprilie, de la ora 20.00, într-un cadru confortabil, sigur, sub îndrumarea unor specialiști în ale minții și ale psihicului, la o discuție despre teme prezente și inconfortabile.

Artistul VS DEPRESIA.”

Cei interesați sunt rugați să trimită un email la adresa [email protected].

Cultura la dubă realizează o serie de materiale despre depresie în rândul artiștilor. Puteți citi interviurile cu Luiza Zan, Istvan Teglas, Ana Covalciuc și altele, în curând.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *