Skip to content

Robbie Williams, Editors și Sam Smith vor concerta la București

  • by

Robbie Williams revine în România, după concertele susținute în Piața Constituției (2015) și la Untold (2019). Va cânta din nou în Piața Constituției, între 3-4 iunie 2023, în cadrul unui nou festival – Summer in the City. Printre headlineri se mai numără Editors, Sam Smith și LP.

Concertul de la București face parte dintr-un turneu european pe care Robbie Williams îl va susține în 2023. Recent, în luna noiembrie, artistul britanic a umplut de două ori celebra Royal Albert Hall din Londra, o sală în care a concertat de numeroase ori.

Robbie deține și Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie. 

Trupa britanică de indie-rock Editors revine și ea în Piața Constituției, după ce în 2019 a cântat în deschiderea legendarei formații The Cure.

Iar Sam Smith e cap de afiș pentru prima dată la București. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Artistul ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming va cânta celebrele „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.” Cea mai recentă colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite.

Biletele de două zile se gasesc pe summercity.ro și iabilet.ro la următoarele prețuri:

Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 pana la 669 lei în ziua spectacolului.

Golden Circle  (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete.Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua spectacolului.

VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei – in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile

Summer in the City este un festival prezentat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production și Concerts East.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

1 thought on “Robbie Williams, Editors și Sam Smith vor concerta la București”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *