Radu Muntean a regizat un film documentar despre Simona Halep. Vedeți primele imagini.

Primul extras din film a fost făcut public azi de Simona Halep și arată câteva secvențe din antrenamentele sale pentru primul grand slam al anului – Australian Open, alături de antrenorul său, australianul Darren Cahill.

Mesajul central al filmului este “Simona Halep nu este o întâmplare, este un rezultat”.

Pe parcurs vor fi arătate publicului, sub forma unor episoade, mai multe secvențe din film, urmând ca întregul proiect să apară sub forma unui film documentar.

Proiectul este finanțat de Banca Transilvania și realizat de regizorul de film Radu Muntean, cunoscut și în lumea publicității ca fiind unul dintre cei mai căutați și apreciați regizori de spoturi publicitare.

Iar Simona Halep și Radu Muntean nu sunt la prima colaborare. Același regizor a realizat și clipul publicitar pentru brandul Rexona, în care Simona Halep îi îndeamnă pe români să facă 5000 de pași pe zi.

În cinematografie, Radu Muntean este cunoscut pentru realizarea filmelor Hârtia va fi albastră, Marți, după Crăciun, Un etaj mai jos și, cel mai recent, Alice T.

Australian Open here we come

As we prepare for the Australian Open to start on Monday, here is a teaser for a feature film on my career, that we shot during pre-season training in Dubai. It will be continued with more episodes and the full movie to follow. Thank you Banca Transilvania and Radu Muntean

Publicată de Simona Halep pe Sâmbătă, 18 ianuarie 2020


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *