Skip to content

“Om la lună” lansează sâmbătă un nou album, la Amfiteatrul Mihai Eminescu

Foto: Om la lună

Trupa Om la lună lansează noul album, cu un concert pe 3 iulie, la Amfiteatrul Mihai Eminescu, din București.

„În caz de om la lună, strigați om la lună stânga/dreapta, după caz” este manifestul om la lună transpus în albumul de debut și este încheierea unui ciclu pe care mai întâi Doru Pușcașu, cu proiectul său solo, și apoi Om la lună – trupa, l-au parcurs în ultimii trei ani.

Pentru mine Om la lună a fost un colac de salvare. A fost inițial strigătul meu și apoi a devenit și strigătul altora. E lucrul care ne leagă definitiv pe unii de alții și vorbește sincer despre tot ceea ce simțim și trăim ca oameni moderni ce suntem: părinți, copii, iubiți, prieteni, fericiți sau nefericiți, plini de frici și incertitudini, mereu în căutarea liniștii și a tihnei, trăind în cicluri de salvatori și salvați, de la caz la caz. Iar “În caz de om la lună” e o promisiune pe care ne-o facem unii altora. Că nu suntem singurii așa și că vom fi mereu acolo unii pentru alții. Doru Pușcașu, Om la lună

Albumul „În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz” este un produs independent, va apărea pe 2 iulie și va conține 14 piese compuse de la înființarea trupei, cum ar fi: Liniștea, Timp pentru noi, Labirint, Pace și Aripi de liliac, ce au fost în playlisturile radiourilor în ultimii ani, dar și alte cântece foarte așteptate de public.

Lansarea albumului va fi urmată de un turneu ce va debuta în București, continuând cu o serie de concerte la Iași, Timișoara, Brașov, Sibiu, Cluj-Napoca și Craiova, trupa fiind deja confirmată și la numeroase festivaluri din vara aceas

Albumul ‚ În caz de om la lună, strigați “om la lună stânga/dreapta”, după caz’ va fi disponibil pe toate platformele de streaming începând cu data de 2 iulie și va putea fi comandat și în format de CD pe site-ul trupei.

Evenimentul de lansare de pe 3 iulie de la Teatrul de Vara ‚Mihai Eminescu’ (Str. Arhitect Hârjău nr. 61),  va începe la ora 18:30. Accesul se va face pe baza vaccinului sau a unui test.

Aflați mai multe despre povestea “Om la lună” dintr-un interviu acordat de Doru Pușcașu pentru Cultura la dubă.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *