Neversea

Neversea va avea loc între 8-11 iulie 2021

A patra ediție a festivalului Neversea va avea loc în perioada 8 – 11 iulie 2021 pe plaja Neversea de la Constanța. În acest an, pentru prima dată, fanii din întreaga lume au avut ocazia să aleagă data ediției festivalului de anul viitor. Aceștia au putut vota pe neversea.com și organizatorii anunță acum cea mai votată perioadă.

Organizatorii Neversea și alți organizatori de evenimente din România s-au reunit în luna septembrie cu reprezentanții Guvernului într-un grup de lucru menit să identifice toate măsurile necesare pentru organizarea evenimentelor mari în 2021, în cele mai sigure condiții.

„Suntem încrezători că vara anului 2021 ne va găsi într-o cu totul altă etapă, mult mai aproape de normalitatea pe care o așteaptă întreaga lume. Suntem optimiști că în vara 2021 ne vom revedea pe plaja Neversea de unde se văd cele mai frumoase răsărituri.” a declarat Edy Chereji, director de comunicare Neversea

Organizarea marilor festivaluri în 2021 este susținută de autoritățile centrale și locale, mizând pe apariția noului vaccin. Cultura la dubă a explicat care ar putea fi măsurile luate pentru ca evenimentele majore să aibă loc la anul.

„Sperăm ca în scurt timp să avem vaccinul pe piață și că până în vară vom reveni la normal din punct de vedere pandemic, un normal care să ne permită din nou să ne bucurăm de vară, de mare, să ne primim turiștii din țară și străinătate cu brațele deschise și să le oferim clipe de neuitat în condiții de siguranță deplină. Suntem pregătiți să sprijinim organizatorii cu tot ce e nevoie pentru organizarea celui mai mare festival de la malul mării. Avem nevoie de astfel de evenimente prin care Constanța să devină centrul de atracție, dar nu doar în plin sezon estival.” a declarat Vergil Chițac, primarul Constanței

Neversea și Primăria Constanței sunt în discuții pentru a elabora o strategie pe termen lung, care să ajute la promovarea litoralului constănțean pe întreg sezonul estival.

ACCESUL LA NEVERSEA 2021

Peste 90% dintre posesorii de abonamente și bilete pentru ediția din 2020 și-au transformat biletele si abonamentele în varianta ANYTIME Pass, care le asigură accesul, la alegere, la una dintre următoarele 3 ediții Neversea.

Cei care nu au achiziționat încă intrarea la Neversea sunt așteptați să se înregistreze începând de astăzi pe neversea.com pentru a afla primii ultimele noutăți despre ediția cu numărul IV, inclusiv momentul când va fi pusă în vânzare o nouă serie de bilete și abonamente și vor fi anunțați primii artiști. Mai multe informații se pot găsi pe neversea.com.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *