Azi începe Bucharest Best Comedy Film Festival

Prima ediție a Festivalului Bucharest Best Comedy Film se va desfășura în perioada 22 – 27 noiembrie în Bucuresti, la Grand  Cinema & More Băneasa, Cineplexx Titan și Arcub.

Festivalul propune o  selecție de filme internaționale de comedie  – un tur al  lumii din 10  perspective cinematografice. De asemenea pentru  competiția românească a fost facută o selecție a filmelor românești de  comedie produse în ultimii ani.

Selecția internatională a festivalului cuprinde 10 filme de comedie provenind din toate colțurile lumii – SUA, Anglia, Israel, Franța, Germania, Italia, Norvegia, Argentina, Singapore- multe dintre ele fiind proiectate pentru prima dată în România. Filmele prezentate acoperă marea majoritate a genurilor de comedie printre care se numără: comedie neagră, comedie fantastică, comedie istorică, comedie socială, comedie politică, comedie dramă, comedie thriller, comedie de autor si nu în ultimul rând comedie romantică.

Printre titluri regăsim: VICE, Tel Aviv on fire, The Party, Re Loca sau All About me.

Iar din selecția națională a filmelor de comedie produse în România fac parte filmele: Două lozuri, Nuntă mută sau 6,9 pe ccara Richter.

Radu Mihăileanu și Horațiu Mălăele sunt invitații de onoare ai festivalului și vor susține masterclass-uri în cadrul festivalului, în  perioada 22 – 27 noiembrie 2019.

De asemenea, regizorul de film Radu Mihăileanu va fi premiat cu Premiul pentru contribuția adusă la  cinematografia europeană.Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *