Actrița Anamaria Marinca strânge bani pentru a cumpăra un ventilator pentru Spitalul Județean Suceava

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe române peste hotare, Anamaria Marinca, a lansat o strângere de fonduri pentru sprijinirea Spitalului Județean Suceava cu un aparat de ventilație mecanică.

Născută la Iași, dar stabilită la Londra, Anamaria s-a alăturat Asociației Zi de bine, înființată de Melania Medeleanu, și a făcut apel la cunoscuții săi să doneze pentru cauza pe care o susține.

“Incercam sa cumparam un ventilator medical impreuna? Deocamdata unul. Pentru Suceava. Apoi mai vedem. In cat timp putem strange 20.000 de euro?” – este mesajul postat de Anamaria Marinca pe rețelele sociale.

Suma necesară este de 100.000 de lei, din care până acum s-au strâns 2.760 de lei.

Anamaria Marinca a devenit cunoscută după ce în 2005 a primit premiul BAFTA pentru televiziune, pentru rolul său din seria Sex Traffix, din 2004.

Apoi, a fost apreciat în întreaga lume rolul său din filmul 4 luni, 3 săptămână și 2 zile, regizat de Cristian Mungiu și premiat cu Palme d’Or la Cannes.

De atunci, cariera sa a evoluat peste hotare. A jucat în filmul Five Minutes to Heaven, alături de actorul Liam Neeson sau în Fury, alături de Brad Pitt.

Cei care vor să doneze o pot face AICI.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *