Actorul și regizorul Vlad Ciobanu este grav bolnav și are nevoie de ajutor

Actorul și regizorul Vlad Ciobanu, din Republica Moldova, suferă de leucemie și este internat în prezent la IRO Iași. Fratele său, precum și scriitoarea Tatiana Țîbuleac au făcut apel public pentru sprijinirea lui, acesta având mare nevoie de sânge, dar și de bani pentru tratament.

Nevoia primară este de transfuzii de sânge.

Iată mesajul fratelui său, Vitalie Ciobanu:

“Pentru donatorii din Iași:

Pacient Vladimir Ciobanu, internat cu leucemie acută la Institutul Regional de Oncologie Iași (IRO), secția Hematologie. Va face chimioterapie și va avea nevoie de transfuzie de sânge – trombocite -, săptămâna viitoare, începând cu luni, 13 iulie. Donatorul e necesar să nu fi fost bolnav de hepatită și să stea bine cu tensiunea arterială. Se donează sânge la Centrul Regional de Transfuzie Iași, str. Nicolae Bălcescu 21 (în zona spitalului Sfântul Spiridon). Program de donare luni-vineri, între 7.00 – 13.00.
Donatorul trebuie să aibă la el buletinul de identitate și să spună că donează sânge (trombocite) pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat la… (vezi începutul mesajului). Apoi să meargă cu bonul (dovada că a donat) la IRO (str. General Henri Berthelot 2-4) și să lase bonul portarului de la intrare, cu mențiunea: pentru pacientul Vladimir Ciobanu, internat la Hematologie, doctor dna Gabriela Dorohoi.”

Oameni buni, năpasta vine când nu te aștepți. Fratele meu, actorul și regizorul Vlad Ciobanu (Vladimir în acte) este…

Publicată de Vitalie Ciobanu pe Vineri, 10 iulie 2020

Actorul Vlad Ciobanu a interpretat rolul lui Mihai Eminescu în filmul “Luceafărul”, regizat de Emil Loteanu.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *