Skip to content
Dorel Visan

Actorul Dorel Vișan: “Femeile pământului se vor steriliza. Niște savanți vor să umble la ADN, să bage informații și să-l atașeze pe om la telefon. “

foto: Avantaje

Cunoscutul actor Dorel Vișan, în vârstă de 83 de ani, face niște declarații controversate într-un interviu video acordat publicației Cluj24.ro.

Acesta este convins că noul Coronavirus este creat în laborator și că niște savanți încearcă “să umble la ADN”, iar dacă vor reuși asta, femeile vor deveni sterile în anul 2035 și niște extratereștri le vor fertiliza.

Iată declarațiile sale:

“Se pare că societatea noastră, lumea noastră modernă, niște oameni iresponsabili care se numesc savanți vor să umble la ADN. Să bage niște informații și să-l atașeze pe om la telefon.

Nici școală nu-ți mai trebuie, că ți-o bagă ei, electronic. Într-o seară înveți 4 limbi străine.

Dacă vor încerca și au încercat, cred. Asta e și cu COVID-ul ăsta, e foarte ciudată treaba asta. Ai văzut că nimeni nu lucrează la cauză. (…) Nimeni nu întreabă ce-i cu COVID-ul ăsta, de unde vine? L-a scăpat accidental sau a vrut să-l scape? Cine l-a făcut? De ce l-ați făcut? Asta trebuie întrebat. Nu câte paturi să mai facă cu oxigen.

Rep: E făcut în laborator, adică?

Precis! Și eu am credința că el e alimentat în continuare. Acum vor câștiga câteva zeci de miliarde după vaccin și boala va merge mai departe. Pentru că ei au spus: vaccinul nu rezolvă, decât mărește imunitatea. Dar imunitatea poți să ți-o mărești din alimentație.

Deci asta spuneau ăștia, că dacă vor umbla la ADN, deci la celula primară a vieții, cam prin anul 2035 femeile pământului se vor steriliza și atunci va trebui să se întâmple un lucru cum s-a întâmplat și în alte epoci – să vină străinii să refacă viața. Se crede că s-a mai făcut treaba asta.

Rep: Extratereștrii?

Extratereștrii. Deci există viață și în altă parte.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

1 thought on “Actorul Dorel Vișan: “Femeile pământului se vor steriliza. Niște savanți vor să umble la ADN, să bage informații și să-l atașeze pe om la telefon. “”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *