Bogdan Stanoevici

Actorul Bogdan Stanoevici a murit în urma unor complicații provocate de COVID 19

Actorul Bogdan Stanoevici, în vârstă de 62 de ani, s-a stins din viață în urma unor complicații suferite ca urmare a înfectării cu SarsCov2, anunță siteul Știrileprotv.ro.

Acesta se afla internat, de două săptămâni, la Institutul De Urgență Pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” din capitală. De mai multe ori, el s-a declarat a fi împotriva măsurilor luate de guvernul României, pentru limitarea răspândirii virusului, inclusiv împotriva purtării măștii.

Bogdan Stanoevici activa ca actor la Teatrul Elisabeta din București, dar a fost preocupat în paralel și de cariera politică. A candidat atât la Primăria Capitalei, cât și la Președinția României și, cel mai recent, pentru un loc în Parlamentul României.

A intrat în politică, alături de Victor Ponta, în anul 2014, ca ministru al Românilor de Pretutindeni. A fost și secretar de stat în Ministerul Culturii.

“Cu siguranță tema vieții mele, nu degeaba m-am făcut actor, e pentru oameni. Actorie asta înseamnă. Depinzi de oameni. Ca om politic, automat mă dedic oamenilor.”

Bogdan Stanoevici pentru Cultura la dubă, 30 noiembrie 2020

Chiar înainte de alegerile parlamentare Cultura la dubă a realizat un interviu cu Bogdan Stanoevici, despre interesul său pentru o carieră politică.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *