vama

Vama va susține două concerte din Vama Veche, la apus și la răsărit

foto: Street Food Festival, Constanța

Trupa Vama anunță că va susține două concerte pe 23 aprilie, în Vama Veche, unul la apus, de la ora 20:00, și unul la răsărit, de la 6 dimineața, a doua zi. La apus, formația va cânta electric, în timp ce la răsărit concertul va fi acustic.

Tudor Chirilă: ,,Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră.

Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit.

Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche.

Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat. Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual.”

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net, de unde fanii pot achiziționa trei categorii de bilete: bilet la ambele concerte sau pot alege între apus și răsărit. 5 zile este perioada de presale în care fanii primesc un discount de 15%. Biletele sunt disponibile AICI.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *