Croaziera Untold

Untold va organiza un festival pe un vas de croazieră, cu opriri în Roma, Ibiza și Barcelona

  • by

Untold anunță organizarea Untold Odyssey, un festival organizat pe un vas de croazieră, în Marea Mediterană. Vasul de croazieră va străbate destinații de top de pe harta mondială a distracției – Roma, Ibiza și Barcelona. La bordul vasului vor urca artiști și DJ-i celebri.

Untold Odyssey se va desfășura în perioada 9 – 13 iunie 2021. În cele cinci zile de croazieră, cei aflati pe vas vor avea parte de concerte live sau show-uri de artificii.

Festivalul va găzdui 5 scene de muzică, de la EDM la techno și trance, zece restaurante incluse în tarif și 7 restaurante gourmet, zeci de baruri și zone de lounge, piscine, spa-uri, Aqua Park, săli de fitness, piste de alergare și de bowling, terenuri de baschet și fotbal, minigolf, bungee jumping, săli de jocuri, cazino, saloane de frumusețe, galerii de artă, o bibliotecă și magazine de lux.

Condiții de participare

Organizatorii anunță că vor realiza testarea rapidă și PCR a tuturor pasagerilor înainte de îmbarcare, vor dispune de brățări de mobilitate cu senzori de mișcare, echipamente medicale de top, asistență medicală disponibilă 24 de ore din 24, spații de izolare și de tratare pentru orice fel de simptome.

Vasul de croazieră va avea instalat la bord un laborator PCR și capacitate de testare rapidă imediată. Mai mult, sistemul de climatizare a fost modificat complet astfel încât aerul nu recircula dintr-o cameră în alta, ci este 100% aer proaspăt.

Un aspect foarte important este faptul că au fost semnate acorduri cu autoritățile locale, excluzând situațiile în care vasul nu ar fi primit în port datorită existenței vreunui caz de infecție cu Covid-19 la bord.

Pasagerii trebuie să meargă cu teste PCR efectuate cu maximum 48 de ore înainte de îmbarcare. La sosirea în port, toțivor fi testați rapid și PCR, iar la bordul navei vor urca doar cei sănătoși, astfel că va fi un mediu sigur și confortabil pentru toată lumea, pe toată durata călătoriei. Fiecare participant va purta o brățară de mobilitate, cu senzori de mișcare, care va înregistra cu cine intră în contact, iar în cazul apariției celui mai mic simptom, toți pasagerii cu care a intrat în contract vor fi testați de urgență.

Vasul de croazieră va avea la bord 2500 de pasageri.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *