Skip to content

Untold va organiza două festivaluri la Poiana Brașov, iarna și vara

  • by

Creatorii festivalurilor Untold și Neversea anunță că au ajuns la un acord cu Primăria Brașov pentru a implementa o strategie pe termen lung de dezvoltare a stațiunii Poiana Brașov. Planul implică activități de wellness și entertainment pe toată durata anului, dar și două festivaluri cu tematică de vară și iarnă.

Proiectul va fi finanțat integral din fonduri private de către Untold și, potrivit primarului Allen Coliban, va fi implementat din 2022.

Discuțiile pentru organizarea unor evenimente în Poiana Brașov au început cu autoritățile locale încă din anul 2020. După mai multe întâlniri cu reprezentanții municipalității si cu reprezentanții industriei hoteliere pentru a înțelege specificul zonei, organizatorii Untold au înaintat un plan concret municipalității.

Propunerea de colaborare a fost votată în unanimitate în Consiliului Local al Municipiului Brașov, în cadrul ședinței care a avut loc miercuri, 29 septembrie.

,, Explorăm de mult timp să ne extindem conceptele și la munte și ne bucurăm că am găsit viziune pe termen lung și din partea autorităților locale în cea mai vizitată stațiune pe timp de iarnă din România! Îi asigurăm că ne vom folosi toată experiența pentru a îndeplini viziunea de a transforma Brașov în cea mai dorită destinație montană din Europa de către tineri” a declarat Bogdan Buta, CEO Untold Universe.

,,Am încredere că strategia propusă de UNTOLD UNIVERSE va da roade încă din 2022 și că vom colabora, alături și de comunitatea brașoveană, astfel încât să nu alterăm patrimoniul nostru natural, ci să îl valorificăm cât mai inteligent“, a declarat Allen Coliban, Primarul municipiului Brașov.

În acest moment, universul Untold cuprinde trei proiecte: festivalul Untold de la Cluj, Festivalul Neversea de la Constanța și plaja Neversea. Conform Untold, impactul economic local al celor două festivaluri în 2019 a depășit 75 de milioane de euro. În pregătire se află un festival la Timișoara, pentru anul 2023, când orașul va fi Capitală Culturală Europeană.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *