Skip to content

Umple-ți vara cu muzică, film, vinuri premiate și produse inovatoare! Gama IQOS ILUMA s-a întregit în sezonul festivalurilor (P)

Iubești muzica, filmele și îți organizezi vacanțele în jurul festivalurilor preferate? Vara lui 2023 s-a dovedit extrem de generoasă pentru tine, iar toamna se anunță la fel. Dacă îți e greu să faci ordine în calendarul personal, îți spunem doar că cele mai tari evenimente ale anului au un numitor comun: IQOS ILUMA.

De data asta, completat cu un nou produs care aduce în prim plan confortul – IQOS ILUMA ONE. După ce IQOS ILUMA, lansat în această vară în România, a fost prezent la întâlniri speciale cu membrii comunității în cele mai importante evenimente culturale ale anului, IQOS prezintă ILUMA ONE în următoarele evenimente de top ale sezonului.

Astfel, în luna august va fi la Iași, la Serile Filmului Românesc, între 9 și 13 august. Spectatorii sunt așteptați la o serie de evenimente speciale, dedicate unor mari personalități ale cinematografiei românești. Se vor sărbători 100 de ani de la nașterea regizorului Liviu Ciulei, la Cinema Ateneu, cu filmul „Pădurea spânzuraților”, unde actrița Mariana Mihuț va vorbi despre moștenirea și impactul pe care Liviu Ciulei le-a avut în lumea cinematografiei și culturii românești.

Centenarul Ion Popescu Gopo va fi marcat cu o seară de scurtmetraje, dar și de proiecția filmului „Comedie fantastică”. „De ce trag clopotele, Mitică?” va avea o proiecție specială pentru a marca 90 de ani de la nașterea regizorului Lucian Pintilie, în vreme ce filmul de debut al regizorului Nae Caranfil, „E pericoloso sporgersi”, va putea fi urmărit pe marele ecran în variantă restaurată digital, la 30 de ani de la premieră.

De asemenea, filmul „6,9 pe scara Richter” va putea fi văzut vineri, 11 august, într-o proiecţie specială In Memoriam Teodor Corban, în prezența regizorului Nae Caranfil.

Printre invitații de marcă ai festivalului se numără actori, critici și profesioniști din lumea filmului, între care Irina-Margareta Nistor, Marina Constantinescu, Nae Caranfil, Mihai Bisericanu, Mariana Mihuţ, Tora Vasilescu, Ioana Natalia Corban, Laurenţiu Damian, Anca Moscu, Silvia Cusursuz, Oana Lazăr și alții.

Tot în august, Central Park Wine Festival pune România pe harta celor mai renumite festivaluri de vin. Ediția din acest an va avea loc în perioada 24-27 august în Parcul Central din Cluj-Napoca și este menționat de specialiști în rândul celor mai mari evenimente de profil din lume, în top cu faimosul Aniane Wine Festival din Franța, Budapest Wine Festival din Ungaria și World of Pinot Noir din SUA.

Muzica live, arta și cultura se reunesc pe parcursul celor patru zile pentru o experiență completă, iar gama IQOS ILUMA nu putea să lipsească din această combinație care subliniază și de această dată principiile și valorile brandului. Momente speciale au loc în fiecare dintre cele patru zile, iar membrii comunității IQOS sunt invitați  să descopere surprizele pe care brandul le-a pregătit special pentru ei, atât în spațiul special amenajat din Parcul Central, cât și pe Instagramul @iqos_ro.

Jazz in the Park se desfășoară în aer liber, într-un cadru aparte, și marchează începutul toamnei într-un mod cu adevărat plăcut. După o întâlnire de mare efect la International Jazz in the Park Competition, la final de iunie, IQOS și-a trecut deja în agendă întâlnirea cu membrii comunității la Jazz in the Park – festivalul care aduce „only good vibes” în Parcul Etnografic Romulus Vuia din Cluj Napoca, în perioada 1- 3 septembrie. Artiștii care participă la acest eveniment sunt de la un an la altul tot mai mulți și tot mai dornici să se întâlnească din nou cu publicul energic al festivalului.

Iar dacă vrei să ții ritmul și între evenimentele mari, nu uita că IQOS îți umple vara cu surprize direct pe plajă, la H2O sau Expirat, unde membrii comunității sunt așteptați să se bucure de concerte speciale, dar și cu surprize pe care poți să le descoperi din timp dacă urmărești Instagramul @iqos_ro ca să fii la curent cu noutățile.

IQOS ILUMA ONE este cel mai avansat dispozitiv „all-in-one”, compact, care reimaginează confortul și oferă o experiență superioară, fără efort. ​Grație SMARTCORE INDUCTION SYSTEM, IQOS ILUMA ONE nu are lamelă, adică nu trebuie curățat. Niciodată.​

IQOS ILUMA ONE oferă până la 20 de utilizări consecutive, la o încărcare completă și vine în  cinci variante de culori: pebble beige, pebble grey, moss green, sunset red și azure blue, dar și cu o gamă variată de accesorii pe care le puteți descoperi pe iqos.ro.

Material susținut de IQOS.

IQOS nu este lipsit de riscuri. Eliberează nicotină, care provoacă dependență. IQOS este destinat adulților care altfel ar continua să fumeze sau să folosească produse cu nicotină.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *