Ultimă oră: Festival de film One World Romania a fost amânat

Anunțul a fost făcut în urmă cu scurt timp de către Andrei Rus, în contextul prevenirii răspândirii COVID 19.

Iată mesajul acestuia:

“După ce am analizat atent situația cu privire la evoluția epidemiei COVID-19, inclusiv măsurile recente luate de autorități, și am luat în considerare toate aspectele implicate în luarea acestei decizii, ne pare rău să vă anunțăm că suntem nevoiți să amânăm cea de-a 13-a ediție a festivalului One World Romania, care ar fi trebuit să se desfășoare în perioada 20-29 martie.

Deși implicațiile pentru toate părțile – invitați, parteneri, echipa festivalului – sunt semnificative, iar decizia ne afectează major din punct de vedere logistic și financiar (situație pe care o împărtășim cu toate celelalte asociații independente și instituții din sectorul cultural afectate de actuala criză), considerăm că aceasta e decizia corectă și responsabilă, în contextul actual.

Dorim să mulțumim tuturor partenerilor, invitaților și prietenilor festivalului pentru înțelegerea și pentru susținerea arătate în aceste zile. Suntem hotărâți să reluăm cât de curând organizarea acestei ediții și vom comunica, în scurt timp, o nouă perioadă (în intervalul mai-iunie) în care intenționăm să mutăm festivalul și, ulterior, noul program – pe zile, ore și locații.

Abia așteptăm să ne revedem sănătoși, cu bucurie și poftă de filme documentare.

Echipa One World Romania”


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *