TIFF, cel mai important festival de film din România, își dezvoltă afacerea cu filme difuzate online.

TIFF Unlimited, platforma de streaming online a Festivalului Internațional de
Film Transilvania, lansează aplicațiile iOS, Android, Apple TV și Android TV, un nou catalog de filme, precum și o ofertă specială pentru abonamentul lunar.

LOVE CINEMA – WATCH TIFF UNLIMITED este mesajul care exprimă intenția organizatorilor: un îndemn de a viziona filme bune atât din selecția festivalului, filme de autor, independente sau premiate, cât mai ales filme indisponibile pe alte canale.

Filmelor existente în grila actuală, printre care Happy End (r. Michael Haneke), L’amant double (r.François Ozon), Mommy (Xavier Dolan), I, Daniel Blake (r. Ken Loach) sau Que Dios nos perdones (r. Rodrigo Sorogoyen), li se alătură noi titluri cu puternice ecouri în circuitul festivalier, precum Love (r. Gaspar Noé), Loveless (r. Andrey Zvyagintsev), Mr. Gaga (r.Tommer Heymann), Leto (Kirill Serebrennikov), Tuvalu (r. Veit Helmer), The Gambler (r.Ignas Jonynas) și The Marriage (r. Blerta Zequiri), urmând ca în săptămânile următoare să fie lansate și alte premiere online.


„De la prima ediție a TIFF până în prezent ne-am implicat într-o serie de campan
importante legate de revitalizarea sau modernizarea cinematografelor, dar am inclus, în același timp, componenta tehnologică în toate acțiunile noastre. Cei care iubesc cinemaul au, însă, în afara festivalurilor și a evenimentelor de profil, puține opțiuni de vizionare a unui film independent sau a unui film de autor, în general. Iar în ofertele viitoare ale cinematografelor, aceste tipuri de producții se vor regăsi, în continuare, într-o proporție infimă. Încurajăm vizionarea filmelor în cinematografe, dar și consumul de cinema de calitate pe orice device-uri. Tocmai de aceea am creat această platformă – o alternativă pentru distribuitorii de film care doresc să își prezinte în continuare titlurile publicului și o oportunitate facilă pentru toți iubitorii de cinema din România, de orice vârstă, care vor să urmărească aceste producții, oricând, nu doar în timpul festivalurilor la care mulți nici nu acces.”

Tudor Giurgiu, președintele Festivalului Internațional de Film Transilvania.

Până la finalul acestui an, prețul unui abonament lunar este de 3,5 Euro + TVA (utilizând codul promoțional LOV333). Toți cei care se abonează în această perioadă vor beneficia de același preț și pe parcursul anului viitor, dacă își mențin subscripția lunară.
De asemenea, utilizatorii TIFF Unlimited pot opta și pentru abonamentul anual de 65 Euro.
Platforma oferă o săptămână gratuită de testare, la orice tip de abonament.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *