the mono jacks

The Mono Jacks anunță primul concert cu public din acest an: 11 iunie, Teatrul de Vară Mihai Eminescu

foto: Năluca Photography

Trupa The Mono Jacks anunță primul concert cu public după o pauză de aproximativ 6 luni, în care evenimentele culturale cu public au fost interzise.

Evenimentul va avea loc în București, pe 11 iunie, la Teatrul de Vară Mihai Eminescu, iar biletele pot fi achiziționate de aici.

În prezent, sectorul cultural asistă la o situație bizară. Sunt permise spectacolele în interior, dar sunt interzise cele din exterior. Se preconizează că această măsură urmează să fie modificată zilele următoare, mai ales că rata de infectare este într-o continuă scădere.

Mai mult decât atât, este posibil ca gradul de ocupare al spațiilor să fie permis la 50%, atunci când rata va scădea sub 1,5/1000.

Iar dacă evenimentele pilot organizate de Ministerul Culturii vor da roade, în sensul că nu vor exista îmbolnăviri timp de 14 zile de la participarea publicului, acestă formulă de acces, în baza vaccinării complete, a unui test de anticorpi sau a unui test PCR negativ în ultimele 72 de ore, ar putea deveni reper în organizarea evenimentelor culturale din această vară.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *