Tânărul actor Andrei Nedelea s-a stins din viață

foto: Andrei Gîndac/ facebook

Andrei Nedelea, actor colaborator al Teatrului Alexandru Davila a pierdut lupta cu boala la doar 26 de ani. Anunțul a fost făcut azi de teatrul cu care a colaborat.

Redăm aici mesajul Teatrului Alexandru Davila:

“A murit Andrei Nedelea (26 de ani), actor colaborator al Teatrului “Alexandru Davila” din Pitești. Era internat la spitalul Fundeni din București pentru un transplant de rinichi; a trecut prin mai multe operații și au intervenit complicații.
Jurnalul unui nebun, Migraaaanți, Nevestele vesele, Romanțioșii, Experimentul P., Fania Fénelon sunt piesele in care Andrei Nedelea a jucat la teatrul nostru. Deocamdată nu știm mai multe, părinții lui, care au fost permanent lângă el in spital, in ultimele trei luni, au fost anuntați de medici. Vom reveni când vom afla mai multe. “

Andrei Nedelea era considerat unul dintre tinerele talente ale teatrului românesc. Breasla actorilor a încercat în ultimul timp să strângă fonduri pentru ajutorarea lui, însă rinichii săi au cedat. Andrei se lupta cu o afecțiune pe care ar fi avut-o din naștere.

Dumnezeu să îl odihnească!


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *