Skip to content

Tabără și festival de dans contemporan, 28-31 iulie, Sfântu Gheorghe

foto: arhiva CAMP

CAMP | Contemporary Artistic Movement Platform, o tabără de dans contemporan și festival internațional independent de profil va avea loc între 28-31 iulie la Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Proiectul adună o comunitate de dans și arte vizuale care se concentrează pe ateliere de mișcare, întâlniri între artiști și networking. Evenimentul este deschis atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă care pe durata festivalului beneficiază de workshop-uri intensive de dans și de alte tipuri de activități culturale și sociale.

CAMP propune colaborarea cu diferiți artiști, traineri și coregrafi internaționali de dans contemporan, fotografi profesioniști, regizori de film, operatori, artiști video, artiști vizuali, peste 20 de ore de workshop-uri de mișcare, outdoor screening-uri cu cele mai noi filme de dans contemporan, flashmob-uri, live act-uri, conferințe, performance-uri de dans și multimedia în aer liber, concerte, jam session-uri, evenimente culturale interactive.

foto: CAMP

Printre invitați și traineri se numără Andor Rusu (DE), Dávid Dabóczi (HU), György Kányád (RO), Attila Bordás (RO), Noémi Bezsán (RO), Blanka Macaveiu, Luiza Zan & Jazzpar Trio, KÜB BEAT & Blacky.

În 2021, CAMP Reconnect oferă 75 de locuri pentru participanți, împărțiți în grupe diferite în funcție de nivelul de experiență. 

Detalii despre condițiile participare și modalitățile de înscriere sunt disponibile AICI. Deadline înscrieri: 24 Iulie


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *