Primăria închide toate teatrele și operele din subordine și anulează concertele până la 31 martie

foto: Opera Comică pentru copii

Primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a anunțat azi că a luat decizia de a închide toate instituțiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Municipiului București, pentru a împiedica răspândirea coronavirusului COVID 19.

Este vorba despre 14 teatre: Teatrul de Comedie, Teatrul de Revistă Constantin Tănase, Teatrul C.I. Nottara, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creangă; Teatrul Municipal Lucia Sturdza Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Odeon, Teatrul de Animaţie Ţăndărică, Teatrul Tineretului Metropolis, Teatrul Excelsior, Teatrul Masca, Teatrul Stela Popescu, Teatrul Dramaturgilor şi Circ&Variete Globus Bucureşti şi Opera Comică pentru Copii.

Până la 31 martie, toate spectacolele vor fi anulate, dar actorii vor merge la repetiții și vor fi plătiți.

“Cuvântul de ordine trebuie să fie prevenție. Am auzit multe dezbateri în această perioadă, unii sunt pentru măsuri mai severe, alții pentru măsuri mai relaxate. Eu cred că trebuie să prevenim și să fim cu toții, autorități și cetățeni, mai responsabili”

Gabriela Firea, primarul general al capitalei

Vor fi anulate concertele și toate evenimentele de la Centrul pentru Seniori, Centrul pentru Tineret, Proedus, Arcub, Muzeul Literaturii, Compania Municipală Sport pentru Toți.

Pe lângă această decizie, se adaugă decizia anunțată ieri de Raed Arafat, conform căreia vor fi anulate toate evenimentele cu peste 1000 de participanți, printre care se regăsesc aici concertele de la Sala Palatului.Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *