Balerine

Personalul din cultură ar putea fi programat în ultima etapă de vaccinare

Un proiect de hotărâre de guvern, care prevede modificări aduse strategiei de vaccinare, va fi discutat mâine în ședința de guvern. Conform proiectului, personalul din cultură și cel HoReCa vor fi printre ultimele vaccinate, adică în etapa a 3-a, alături de populația generală, informează G4Media.

În schimb, ar urma să fie incluse în etapa a 2-a, cea aflată în desfășurare, personalul de la Curtea de conturi, Consiliul Concurenței, Administrația de Meteorologie, Avocatul Poporului, CCR, CES, BNR, Consiliul Legislativ, avocații și angajații din primării.

Artiștii și celelalte persoane care activează în sectorul cultural ar urma să intre în etapa a 3-a, alături de personalul din domeniul de întreținere corporală, coafură și alte activități de înfrumusețare, chelneri și ospătari, angajați ai băncilor, notari, muncitori din industria extractivă.  

În etapa a 3-a este inclusă și populația generală. Deocamdată, guvernul nu a explicat dacă personalul inclus în etapa a 3-a va avea prioritate în fața populației generale.

Articolul complet poate fi citit aici.

Cultura la dubă vă recomandă să citiți informații despre vaccin din surse oficiale.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *