Parodia excepțională a actorului Alex Bogdan după discursul auto-laudativ al lui Constantin Chiriac, directorul FITS

Un filmuleț publicat ieri de Facultatea de Litere și Arte a Universității Lucian Blaga din Sibiu, în care apare Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național Radu Stanca din Sibiu și al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, a făcut vâlvă în lumea actorilor.

Discursul lui Constantin Chiriac este cel puțin amuzant. Acesta vorbește la superlativ despre propria persoana, “mare spuitor de poezie” și își înșiruie toate funcțiile pe care le deține. Mesajul avea ca scop atragerea tinerilor către Facultatea de Litere și Arte, implicit către lumea teatrului din Sibiu.

Limbajul popos are, însă, efectul opus. Fără să ignorăm realizările extraordinare ale lui Constantin Chiriac la Sibiu, “dialogul planetar” nu pare să fie, totuși, pe placul posibililor noi studenți.

Iată momentul oferit de Constantin Chiriac:

Haideți la Sibiu!

Dragi prieteni iubitori de teatru,În ciuda circumstanțelor delicate, școala de teatru sibiană își continuă menirea și în această vară. Vă invităm să vă alăturați Departamentului de Artă Teatrală cu ocazia sesiunii de Admitere iulie 2020, licență sau master. Optând pentru una din specializările Actorie, Coregrafie sau Teatrologie și Management cultural veți avea certitudinea unui parcurs academic susținut și fructuos care vă poate duce mai aproape de minunata lume a creației scenice. http://litere.ulbsibiu.ro/admitere2020/Domnul prof. univ. dr. habil. Constantin Chiriac, Director al Teatrului Național „Radu Stanca” și Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, vă lansează invitația unei experiențe intense la capătul căreia vă așteaptă o mulțime de oportunități unice în țară.Nu uitați, Teatrul sunteți voi! Fiți Teatru!Haideți la Sibiu!#literesiarte #haidetilasibiuhttp://litere.ulbsibiu.ro/eveniment/festivalul-international-de-teatru-de-la-sibiu/

Publicată de Facultatea de Litere și Arte a ULBS pe Luni, 6 iulie 2020

La o zi distanță, actorul Alex Bogdan, cunoscut pentru carisma sa și momentele de parodie pe care le oferă, a publicat un filmuleț spumos în care îl ironizează pe Chiriac.

Discursul său se numește: “Lista completă a funcțiilor domnului Chiriac”

Lista completă a funcțiilor domnului Chiriac

Publicată de Alex Bogdan pe Marţi, 7 iulie 2020

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *