Skip to content
proedus

Părinții bucureșteni își pot lăsa copiii sub supraveghere la Muzeul Copiilor, Opera Comică pentru copii sau la Sala Palatului

Timp de două săptămâni, între 12 și 23 aprilie 2021 (perioadă de vacanță suplimentară față de vacanța școlară inițială), Primăria Capitalei va pune la dispoziție 5 locații, unde vor putea fi supravegheați în total circa 1.200 de copii, se arată într-un comunicat transmis de PMB.

Aceste locații sunt: Muzeul Copiilor (situat în sectorul 3, pe Bulevardul Decebal), hub-ul educațional Proedus de la AFI Cotroceni (la limita dintre sectoarele 5 și 6), Opera Comică pentru Copii (pe Calea Giulești, în sectorul 6), Sala Palatului (sectorul 1, un spațiu adiacent) și sediul Corului Național de Cameră Madrigal (în sectorul 4). 

Copiii vor beneficia de supraveghere din partea personalului specializat în lucrul cu ei, dar și de activități educaționale – jocuri creative, vizionarea de spectacole, lucru manual, exerciții de dezvoltare personală. Se vor respecta riguros măsurile de protecție anti-COVID-19, copiii urmând să poarte mască și fiind împărțiți în grupe mici, cu asigurarea distanțării necesare între ei. 

Soluția e destinată copiilor cu ambii părinți la serviciu în această perioadă (părinți care nu sunt în telemuncă), precum și copiilor din familii monoparentale, ai căror părinți sunt și ei la serviciu. 

Informații suplimentare despre program vor fi postate în zilele următoare pe site-urile PMB, Proedus și Operei Comice pentru Copii.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *