Skip to content

Pachet special pentru studenți la Astra Film Festival 2021

foto: Astra Film Festival

Astra Film Festival lansează în acest an un program dedicat studenților, masteranzilor și doctoranzilor din România și din străinătate, prin care le facilitează acestora accesul la evenimentele din festival.

Astfel, până pe 26 august aceștia pot achiziționa cardul #AFFSTUDENTPASS, care le oferă acces la toate evenimentele cinematografice, la cele dedicate profesioniștilor din industrie și la concertele din cadrul #AFF2021 (în limita locurilor disponibile) și cazare 7 nopți în perioada 5-12 septembrie, în centrul Sibiului, la căminele Facultății „Lucian Blaga”.

Locurile de cazare sunt situate într-o zonă centrală, pe Bd. Victoria, nr. 31. Camerele se află în Căminul 1 și Căminul 2 și sunt structurate astfel:

  • Cameră cu patru paturi, grup sanitar propriu;
  • Apartament (2 camere cu cate 4 paturi), grup sanitar propriu.
  • Alte facilități: frigider, bucătărie comună, internet

Prin achiziționarea cardului #AFFSTUDENTPASS, cumpărătorul beneficiază de 1 loc de cazare (1 pat ) aflat în căminele Facultății Lucian Blaga din Sibiu, în camere de 2/3/4 paturi.

Ediția din acest an Astra Film Festival – Festivalul Internațional de Film Documentar de la Sibiu se va desfășura în perioada 5-12 septembrie și va reuni, ca în fiecare an, profesioniști din țară și străinătate, dar și pasionați de filmul documentar. #AFF2021 va fi o ediție hibridă, cu proiecții în săli de cinema și în aer liber și o parte din programe cu desfășurare în mediul online.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *