Skip to content

(P) Orange România îmbină inovația și arta într-un show inedit în Piața George Enescu din București

foto: Cultura la dubă

În perioada 20-22 mai, Orange România invită publicul în Piața George Enescu, la un eveniment special, cu acces gratuit, în care inovația și arta sunt elementele centrale.

Participanții se vor bucura de experiențe inedite în rețeaua #1, Orange, certificată de auditori independenți drept cea mai rapidă rețea din România*. Astfel, aceștia au la dispoziție zona Orange Expo, unde pot alege să viziteze, cu ajutorul realității virtuale, Catedrala Notre-Dame din Paris, și să descopere, astfel, acest simbol parizian și emblematic monument de arhitectură gotică așa cum arăta înainte de 2019, sau pot conduce de la distanță, prin intermediul rețelei 5G, o mașină pe un circuit din Franța.

În același timp, tehnologia și arta vor da viață unui conținut 3D special realizat pentru acest eveniment, cu care spectatorii vor putea interacționa prin intermediul unei instalații video.

Spectacolul va fi completat de reprezentații artistice stradale, iar în zilele de 20 și 21 mai, Orchestra Simfonică București va susține un concert live de muzică clasică, în care cap de afiș va fi renumita compoziție ”Anotimpurile” a lui Antonio Vivaldi.

Intrarea este liberă, publicul fiind așteptat în spațiul dedicat din Piața George Enescu începând cu ora 18:30.

Prin acest eveniment, Orange sărbătorește alături de prietenii brandului un important pas în istoria sa. În luna septembrie 2021, Orange România a finalizat tranzacția prin care a achiziționat pachetul majoritar de 54% din acțiunile Telekom Romania Communications, redenumită Orange Romania Communications.

*Orange România a fost desemnată cea mai rapidă rețea fixă și cea mai rapidă rețea mobilă conform analizei Ookla® a rezultatelor Speedtest Intelligence® pentru Q3–Q4 2021.

Articol susținut de Orange România.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *