Michael Jordan va dona toate încasările din documentarul Netflix – The Last Dance

Conform publicației americane Forbes, Michael Jordan va dona câștigurile sale realizate din contractul cu Netflix, pentru documentarul The Last Dance, fiind vorba despre aproximativ 3-4 milioane de dolari.

Deocamdată, superstarul NBA nu a anunțat către ce cauza se vor duce acești bani. În octombrie 2019 el a deschis o clinică de medicină de familie pentru cei defavorizați și fără asigurări medicale.

The Last Dance era programat să fie difuzat pe ESPN și pe Netflix în luna iunie, în timpul finalelor NBA, însă producătorii au decis să îl publice mai devreme, în timpul izolării cauzate de noul coronavirus.

Astfel, doar primele două episoade difuzate pe ESPN au avut 6,1 milioane de telespectatori, iar The Last Dance a devenit cel mai urmărit documentar difuzat vreodată de ESPN. Împreună cu vizualizările de pe Netflix, primele două episoade au adunat 9,2 milioane de telespectatori.

Documentarul spune povestea celui mai cunoscut baschetbalist din istorie, Michael Jordan, precum și a echipei sale, Chicago Bulls, care a dominat NBA în anii 90. Filmul îi portretizează pe baschetbaliștii de la Bulls ca fiind niște superstaruri mondiale și arată imagini nevăzute din culisele echipei.

Dar, ceea ce e extraordinar la acest serial este că el are puterea de a cuceri orice telespectator, nu doar fanii baschetului și ai sportului.

Pe Netflix sunt disponibile primele 8 episoade ale seriei, urmând să apară și episoadele 9 și 10.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *