Skip to content

Major Lazer va veni pentru prima dată în România, la Untold 2022

  • by

Untold, cel mai mare festival de muzică organizat în România, a anunțat azi prima serie de artiști care vor veni în vară la Cluj. Printre ei se numără Major Lazer, Anne-Marie, David Guetta, Above & Beyond sau Paul Kalkbrenner.

Major Lazer, un trio de muzică electronică format din Diplo, Ape Drums și Walshy Fire, va sosi pentru prima dată în România.

Bazele acestei colaborări au fost puse de DJ-ul şi producătorul american Diplo, iar ca stil, muzica trupei este o fuziune de genuri între reggae și dancehall, cu elemente din dance și electro house. Publicația americană Billboard a inclus proiectul Major Lazer în clasamentul celor mai buni 100 de artiști din spectrul dance.

Single-ul ,,Lean On” a ajuns la un număr de 1 miliard 600 de milioane de stream-uri pe Spotify,  iar pe platforma YouTube, clip-ul oficial al piesei a trecut de 3 miliarde 160 de milioane de vizualizări.

Major Lazer a compus, de asemenea, muzică pentru FIFA 2020.

Solista britanică Anne-Marie are în palmares patru nominalizări la Brit Awards, inclusiv la categoria Best British Female Solo Artist, iar din 2021 face parte din juriul The Voice Marea Britanie. În această vară va veni pentru prima oară în România. Anne-Marie a avut colaborări de succes cu Clean Bandit – ,,Rockabye”, piesă care a trecut de un milliard o sută de milioane de ascultări pe Spotify, iar melodia ,,FRIENDS”, la care a lucrat cu producătorul american Marshmello, e un alt success, pe YouTube având peste 927 de milioane de vizualizări.

David Guetta, pentru al doilea an consecutiv DJ -ul numărul 1 al lumii, va urca din nou pe scena principală a festivalului.

O premieră pentru mainstage este Dj-ul Paul Kalkbrenner. Acesta a fost prezent în fiecare an la festivalul Untold la scena Galaxy, dar de aceasta dată va susține un show special pe scena mare.

Fanii pot achiziționa abonamente de pe untold.com, până pe 11 februarie, la următoarele prețuri:

●             4 Day Pass General Access Basic: €139 + taxe

●             4 Day Pass Risk-Free: €149 + taxe

●             4 Day Pass VIP: €340 + taxe

                După 11 februarie, abonamentele General Access Basic vor fi €149 + taxe, iar cele Risk-Free €159 + taxes. Cele VIP vor rămâne la același preț, €340 + taxe. Cei care dețin deja abonamente ANYTIME pot opta să participe la ediția din acest an.

Cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD va avea loc în acest an între 4 și 7 august.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *