Skip to content
Magda Mihaila

Magda Mihăilă, stand-up comedian din România, a apărut la emisiunea lui Jimmy Fallon, în fața lui Jerry Seinfeld

Magda Mihăilă, singura femeie din România care face stand-up comedy în toată Europa, în 4 limbi, a apărut aseară, în America, la una dintre cele mai populare emisiuni de televiziune din SUA – The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

Cu ocazia lansării cărții lui Jerry Seinfeld, care adună toate glumele acestuia din întreaga carieră, Jimmy Fallon a lansat pe 13 noiembrie Provocarea Seinfeld, prin care a cerut oamenilor să trimită un video cu ei interpretând o glumă din cartea lui Seinfeld, însă în propriul lor stil.

Scopul era ca videoclipurile câștigătoare să îl facă pe Seinfeld să râdă la propriile lui glume. Ceea ce s-a și întâmplat.

Producătorii emisiunii au ales doar 3 clipuri, iar acestea au apărut în emisiunea în care Seinfeld era invitatul serii. Printre ei s-a aflat și românca Magda Mihăilă, care locuiește în Franța de 3 ani.

Magda a interpretat o glumă despre vaci, chiar lângă vacile din localitatea franceză în care se află, la graniță cu Elveția. Iată momentul:

După apariția la Jimmy Fallon, Magda a declarat pentru Cultura la dubă:

“De câte ori simt furie și deznadejde uitându-mă în jur, încerc să mă bucur de ce am aproape, atât fizic cât și emoțional.

Când am văzut provocarea lansată aveam deja cartea acasă (am pre comandat-o când s-a anunțat publicarea). Mi s-a părut normal să îmi implic “vecinele” de la ferma care m-au ajutat anul ăsta să îmi mențin zâmbetul.

Mi-au lipsit foarte mult spectacolele și interacțiunea cu publicul, ori de câte ori eram într-un loc aglomerat îmi venea să încep să spun glume ca să am parte de un pic de validare și interactiune umană.

Simt că pot să astept cu mai multă rabdare să urc din nou pe scenă, acum că am primit o porție de mângâiere de ego de la unul din cei mai prolifici oameni ai comediei din lume.”

Magda ne-a povestit că la momentul înscrierii a menționat că este din România și locuiește în Franța, dar în cadrul emisiunii a fost prezentată ca fiind din Franța.

Cultura la dubă a publicat, în premieră, anul trecut, de ziua României, povestea inedită a Magdei, prima femeie din România care face stand-up comedy în Europa, în engleză, franceză și spaniolă.

În primul său interviu acordat în calitate de stand-up comedian, Magda a povestit pentru Cultura la dubă cum s-a născut pasiunea ei pentru această formă de comedie.

Povestea Magdei începe într-un sat sărac, de lângă Târgu Ocna și este un exemplu motivațional, care ne arată că putem reuși prin propriile eforturi să ne depășim condiția. Magda lucrează acum ca specialist de comunicare la o presigioasă asociație mondială din domeniul sănătății și face stand-up doar de plăcere.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *