Independența Film oferă acces gratuit la filmul “Juste la fin du Monde”, în memoria actorului Gaspard Ulliel

Independența Film oferă gratuit pentru trei zile acces la filmul “Juste la fin du Monde”, ca rămas-bun de la actorul Gaspard Ulliel (1984-2022). Filmul regizat de Xavier Dolan a câștigat Marele Premiu al Juriului la Festivalul de la Cannes în 2016.

Gaspard Ulliel joacă rolul principal în Juste la fin du Monde, în roluri secundare fiind Marion Cotillard, Lea Seydoux, Vincent Cassel și Nathalie Baye. Filmul spune povestea unui scriitor care, după o absență de 12 ani, revine în orașul natal la o reuniune de familie, în care plănuiește să anunțe că e pe moarte.

Gaspard Ulliel a murit pe 19 ianuarie 2022 într-un tragic accident de ski în Alpi, la vârsta de doar 37 de ani.

După un rol relativ mic în filmul “Le Pacte des Loups”, alături de Vincent Cassel și Monica Bellucci, următorul rol important al lui Gaspard Ulliel a fost în filmul lui Jean-Pierre Jeunet, “Un long Dimanche de Fiançailles”, alături de Audrey Tautou, pentru care a câștigat premiul Cesar pentru cel mai promițător actor al anului 2004.

În 2007 a jucat rolul principal în serialul american “Hannibal Rising” și în filmul “Saint Laurent” în 2014. 2016 a fost anul în care a câștigat premiul Cesar pentru cel mai bun actor pentru rolul din “Juste la fin du Monde”, regizat de canadianul Xavier Dolan.

Vă invităm să urmăriți filmul în acest weekend AICI. Accesul este gratuit.
Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *