Skip to content

Grădina Casei Universitarilor, readusă la viață în cadrul proiectului Unteatru Open-Air

Unteatru Open-Air, stagiunea de vară a Teatrului unteatru, reintroduce în circuitul cultural al capitalei Grădina Casei Universitarilor. Recent ecologizat și amenajat de Asociația Unteatru, în parteneriat cu Universitatea din București, astfel încât spațiul să-și păstreze farmecul natural, acesta va fi inaugurat în perioada 19-25 iulie, de festivalul Zilele unteatru.

Devenit deja o tradiție în peisajul cultural bucureștean, festivalul organizat an de an în miezul verii reprezintă locul de întâlnire al unora dintre cei mai apreciați artiști ai scenei românești cu publicul din ce în ce mai numeros. După ediția din 2020, prima organizată integral în aer liber, evenimentul a devenit un prilej de reactivare al sectorului cultural independent, în format outdoor. Anul acesta, Zilele unteatru.11 va reprezenta un preview al stagiunii găzduite până la toamnă de Grădina Casei Universitarilor, oferind bucureștenilor ocazia de a  explora mica pădure din centrul orașului, prin intermediul evenimentelor culturale incluse în programul festivalului.

Imagine din spectacolul 3 Surori – Regia Peter Kerek

În cadrul Unteatru Open-Air vom avea parte de spectacole de teatru, proiecții de film, concerte cu totul speciale (EMIL acustic, Dan Byron solo, Maria Răducanu și Maxim Belciug, etc.)

Maria Răducanu / foto Claudiu Tașbac

Programul complet și biletele de acces la evenimentele incluse în programul Zilele unteatru.11 sunt disponibile online, pe www.unteatru.ro. Accesul în spațiu va fi posibil din Strada Arthur Verona, în conformitate cu normele în vigoare.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *