Skip to content

Gorrilaz, moment surpriză cu lăutari pe scena Electric Castle

foto: Andreea Popa/ Electric Castle

Peste 60.000 de spectatori s-au aflat aseară în fața scenei principale de la Electric Castle, la unul dintre cele mai așteptate concerte ale anului în România – Gorillaz.

Binecunoscuta melodia „Clint Eastwood” a fost reinterpretată de artiștii de la Gorillaz în ritmuri de acordeon și țambal, alături de lăutarii Șaraimanic.

Momentul Gorillaz și lăutarii Șaraimanic/ foto: Andreea Popa/ Electric Castle
Momentul Gorillaz și lăutarii Șaraimanic/ foto: Andreea Popa/ Electric Castle

Iar asta nu a fost singura surpriză. Rapperii Bootie Brown și POS, trio-ul hip hop De la Soul și Michelle Ndegwa s-au alăturat artiștilor de-a lungul celor două ore și jumătate petrecute pe scena festivalului.

Caribou și Disclosure au oferit la rândul lor clipe memorabile pe scena mare, care se pregătește s-o primească în această seară, pe Aurora. Artista norvegiană se întoarce anul acesta la Bonțida, locul de care s-a declarat îndrăgostită în 2021, la prima ei vizită în România. Tot aici vor concerta în ultima seară de festival Irina Rimes, Alternosfera și Subcarpați.

Duminică vin la Hangar Stage rockerii de la Mogwai, iar la Booha Stage este așteptat duo-ul electronic Gioli & Assia. Amatorii de povești spectaculoase trebuie să bifeze concertul de la Backyard Stage al lui Mdou Moctar, rockstarul din Niger care, la începutul carierei sale, și-a confecționat singur o chitară pentru a-și împlini visul de a cânta. 

Bilete pentru ultima zi mai sunt disponibile pe www.electriccastle.ro


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *