Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots vor cânta la Electric Castle în 2021

foto: Denholm Hewlett

Electric Castle a anunțat azi primele nume importante care vor urca pe scenă în 2021, după un an de pauză, în care toate marile festivaluri din întreaga lume au fost reprogramate din cauza pandemiei cu noul coronavirus.

Festivalul de la Bonțida ar urma să aibă loc între 14 și 18 iulie 2021, iar mesajul transmis fanilor este #MyRayOfHope, un îndemn de a privi cu optimism anul viitor.

Gorillaz, Deftones și Twenty One Pilots vor cânta la Electric Castle în 2021. Deocamdată, Twenty One Pilots este singurul headliner care a fost reprogramat de anul acesta pe anul viitor, în timp ce Gorillaz și Deftones sunt nume noi.

Pentru ediția care ar fi trebuit să aibă loc anul acesta erau anunțați și Foals, The Neighbourhood, Follow the fish, ZHU, Floating Points, REZZ, Tycho, Amon Tobin, Alex Benjamin, Purple Disco Machine, Camo & Krooked, High Contrast, Urbandown, Dynamite MC, MEUTE.

Gorillaz este una dintre cele mai apreciate trupe britanice ale ultimilor 20 de ani. Proiectul inedit, gândit de muzicianul Damon Albarn și artistul vizual Jamie Hewlett sub un concept cartoon band, a cucerit publicul din întreaga lume, iar trupa a ajuns să cânte la cele mai mari festivaluri.

Printre cele mai cunoscute piese ale lor se numără „Feel Good Inc.”, „Clint Eastwood” sau “On Melancholy Hill”.

Duo-ul american Twenty One Pilots a fost format în anul 2009. În 2017 a primit un Grammy pentru cel mai bun performance pop – Stressed out.

Iar Deftones este o trupă americană de rock alternativ, formată în anul 1988, cunoscută pentru un stil experimental, care i-a adus și numele de Radiohead al metalului.

Până în 30 noiembrie, abonamentele la Electric Castle costă 599 de lei, din care acum se poate achita 100 de lei, restul de 499 de lei urmând să fie plătit până pe 15 iunie 2021.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *