Festival de rock alternativ pe plaja Tuzla, între 20-22 august 2021

Living Rock, un festival de rock alternativ, va avea loc în weekendul 20-22 august, pe plaja Tuzla. Pe scenă vor urca trupele Vița de Vie, byron, The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers și Grimus, iar lista va fi completată și de alți artiști.

Pe parcursul celor trei zile vor fi organizate activități în aer liber, pentru toate vârstele: de la acțiuni de ecologizare, tururi prin împrejurimi alături de ghizi și sesiuni de birdwatching pentru iubitorii de păsări.

Acces festival & camping

Accesul la festival se va face pe bază de abonament pe trei zile, alături de certificatul de vaccinare sau test negativ de Covid, mască și distanțare. Biletele și abonamentele achiziționate anul trecut pentru ediția 2020 rămân valabile pentru ediția 2021.

Persoanele vaccinate au 50% discount la abonamentele de acces. Cei nevaccinați vor primi gratuit un test de Covid la intrare.

Abonamentele sunt puse în vânzare AICI.

Festivalul Living Rock are ca scop promovarea scenei underground din România și sprijinirea artiștilor din zona de rock alternativ. Construit pe conceptul unic de combinare a rock-ului alternativ cu frumusețea Mării Negre, evenimentul are loc în aer liber, pe plaja Tuzla, una dintre cele mai frumoase plaje din România.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *