Skip to content

Elevii care iau 10 la bacalaureat primesc intrare liberă la Untold sau Neversea

Organizatorii festivalurilor Untold și Neversea răsplătesc și în acest an elevii de 10 ai României cu intrare liberă la evenimentele respective.

Aflată la cea de-a 8-a ediție, ,,BAC DE 10” este una dintre cele mai longevive campanii de susținere a performanței în educație.

Inițiatorii campaniei cred că tinerii absolvenți trebuie motivați, iar efortul elevilor care reușesc să exceleze în educație trebuie susținut. În toți acești ani, Untold și Neversea au premiat cu intrare gratuită la festival peste 1.000 de absolvenți de nota 10.

Cei care iau notă maximă primesc și un voucher de cumpărături în valoare de 500 de lei, din partea unuia dintre sponsorii festivalurilor. Elevii de 10 își vor putea ridica brățara de acces și voucherul de cumpărături, în baza unei dovezi, din zona de Acreditări a fiecărui festival în parte.

În plus, toți cei care s-au înscris la examenul de bacalaureat, în sesiunea din vară, vor putea achiziționa abonamentul la un preț special, atât la Untold, cât și la Neversea: 80 de euro + Taxe pentru Neversea și 100 de euro + Taxe pentru Untold.

Absolvenții care doresc să fie răsplătiți pentru performanța lor, în cadrul campaniei, o pot face accesând link-ul http://untold.com/bacde10  sau http://neversea.com/bacde10.  Acolo vor putea completa formularul care îi va înscrie în campanie.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea: ,,Anii de liceu au fost cei mai frumoși pentru mulți dintre noi. Campania “BAC DE 10” este o bucurie pentru noi, fiindcă putem să îi răsplătim cu multe beneficii la festivalurile noastre pe elevii care susțin examenul în această vară.”

Untold are loc între 4 și 7 august, la Cluj-Napoca. Pe scenă vor urca David Guetta, Don Diablo, Hardwell, Alok, Morten, Kygo, Steve Aoki, Lost Frequences, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Above and Beyond, Borgore, Dub Fx și Woodnote.

Neversea aduce la Constanța, între 7 și 10 iulie, peste 150 de artiști români și internaționali. Pe scenele festivalului Neversea 2022 vor urca artiști precum: Black Eyed Peas, Dimitri Vegas & Like Mike, Alan Walker, Don Diablo, Alesso, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Ummet Ozcan, Tujamo, Nicky Romero, Nervo, Quintino și Parov Stelar.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *