Skip to content
electric castle

Electric Castle revine cu o ediție specială, între 6-15 august 2021

După ce anunțase în urmă cu câteva săptămâni că reprogramează ediția de anul acesta, Electric Castle a revenit asupra deciziei și a anunțat azi o ediție specială, care va avea loc în august, în mai multe locuri din Cluj și la Bonțida.

În total, vor fi 10 zile cu peste 400 de evenimente, în peste 30 de locuri.

Castelul Banffy din Bonțida va fi locul de start al acestui eveniment – experiment, programat între 6 și 15 august. Spațiul emblemă pentru întreaga comunitate Electric Castle va găzdui show-urile programate în primul weekend. EC_Special va marca și revenirea în Cluj-Napoca a evenimentelor sub marca Electric Castle. Nu mai puțin de 30 de spații din oraș vor găzdui scenele special pregătite, integrând peisajul urban în mixul artistic pregătit.

Concerte live cu artiști români și străini, performance, show-uri New Media sau AV sunt parte dintr-un program complex ale cărui detalii vor fi anunțate în perioada următoare. Organizatorii și-au propus să redea atmosfera obișnuită a festivalului, într-o formulă adaptată contextului, care să permită publicului o conexiune în deplină siguranță. Începând cu 10 iunie, publicul va putea cumpăra bilete de pe platforma electriccastle.ro

Toate evenimentele din cadrul EC_Special vor avea loc respectând normele pe care autoritățile le vor impune pentru perioada de derulare.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *