DokStation aduce la București filme despre Gorillaz, Depeche Mode sau Pavarotti

A cincea ediție DokStation Music Documentary Film Festival are loc la București, în perioada 17-20 septembrie 2020 și aduce în prim-plan cele mai recente documentare cu și despre Depeche Mode, Gorillaz, ZZ Top, Aurora, Foals sau Pavarotti, majoritatea în premieră națională.

DokStation este singurul festival de film documentar din România, dedicat exclusiv filmelor despre muzică.

Printre filmele care vor putea fi văzute anul acesta se numără cel mai recent documentar despre trupa britanică Gorillaz, fondată în 1998 de muzicianul Damon Albarn și artistul Jamie Hewlett.

Filmul “Gorillaz: Reject False Icons” documentează viața co-fondatorilor trupei, în studio și în turneu.

Un alt film așteptat în România este documentarul care portretizează una dintre cele mai importante figuri din istoria muzicii, tenorul poporului – Luciano Pavarotti.

Filmul “Pavarotti” arată imagini nemaivăzute cu artistul, precum și interviuri cu colegii de scenă și cu familia. Realizatorul filmului este câștigătorul Premiului Oscar pentru regia filmului A Beautiful Mind, în 2002, Ron Howard.

Proiecțiile vor avea loc în aer liber, la Grădina cu filme și DESCHIS Gastrobar, iar accesul va fi gratuit în baza unei rezervări prealabile, online pe Eventbook.ro.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *