Skip to content

Depeche Mode va concerta la București în 2023, pe Arena Națională

Legendara trupă Depeche Mode revine la București pe 26 iulie 2023. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” și va avea loc pe Arena Națională.

Depeche Mode a anunțat ieri lansarea unui nou album, urmată de un turneu mondial. Cel de-al cinsprezecelea album de studio Depeche Mode va purta numele “Memento Mori’’ și se va lansa în primavara lui 2023.

Turneul Memento Mori va începe în luna martie cu o serie de evenimente speciale în America de Nord, apoi va continua din luna mai cu concerte în Europa.

Show-ul Depeche Mode de la București va cuprinde piese de pe noul album, precum și melodii consacrate.

Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”, a declarat Martin Gore.

Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să împărtășim acest material cu voi și de abia asteptăm să vi-l prezentăm live în concertele de anul viitor”, a adăugat Dave Gahan.

Turneul Memento Mori va fi cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani. Cel mai recent și cel mai îndelungat turneu Depeche Mode – “Global Spirit Tour” (2017-2018) – peste 130 de concerte – a adus trupa în fața a peste 3 milioane de fani, atât în Europa, cât și în America de Nord. Trupa a susținut atunci și un concert Cluj-Napoca.

Memento Mori va fi cel de-al 15-lea album de studio al trupei Depeche Mode si continuarea albumului Spirit din 2017, intens aclamat de critici, care a ajuns pe locul 1 în 11 teritorii si in top 5 in alte peste 20 de tari. Memento Mori va fi lansat in premiera mondiala in primavara anului 2023 via Columbia Records.

Depeche Mode a mai susținut două concerte memorabile la București, în 2013 (Arena Națională) și în 2006 (pe fostul stadion Lia Manoliu).

Biletele pentru concertul Depeche Mode de la Arena Naționala din București pot fi achizitionate de la BILETE.EMAGIC.RO, precum si din retelele IABILET.RO si ENTERTIX.RO, incepand de vineri, 7 octombrie 2022, ora 10:00.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *