Skip to content

Biblioteca Astra Sibiu își lansează cont de TikTok pentru a fi mai aproape de tineri și copii

foto: Biblioteca Astra Sibiu facebook

Biblioteca Județeană #ASTRA Sibiu își lansează pe 1 martie 2023 contul de TikTok Astra Sibiu.

„Vrem să fim mai aproape de Generația Z! De aceea am decis să îi însoțim pe tineri și pe platforma de TikTok pe care aceștia o accesează frecvent. Cunoaștem, desigur, și nu putem ignora faptul că tinerele generații sunt intens conectate la mediul digital și rețelele de socializare.

Pe lângă conținut de divertisment și relaxare, aceste platforme pot oferi și informație utilă, adesea din sfera cultural-educațională. Iar noi, cei de la Biblioteca ASTRA, instituție culturală care promovează și susține educația formală și non-formală, încercăm să facilităm, și pe acest canal, interacțiunea tinerilor cu resursele, activitățile și spațiile bibliotecii.”, a spus dl. Răzvan C. Pop, managerul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu.

Lansarea contului va avea loc miercuri, 1 martie 2023, de la ora 13:00, în spațiul American Corner Sibiu (etajul 5). Dezbaterea care prilejuiește lansarea contului  va aduce în atenția publică subiecte precum: provocările mediului online pentru copii și adolescenți, siguranța cibernetică, educație digitală, combaterea dezinformării, importanța publicării unui conținut digital creativ de bună calitate, crearea și menținerea unui public fidel.

Invitați vor fi Daniela Chrzanovski, organizator evenimente securitate cibernetică, Cristina Bălău, jurnalist, Oana Vasiu, psiholog, Ștefana Peev, vlogger și antreprenor.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *