Skip to content

Bazar de Cotroceni are loc weekendul acesta. Localnicii își deschid din nou curțile, au loc concerte și ateliere creative

Cotroceni, unul dintre cele mai frumoase cartiere din București, își redeschide curțile pentru cea de-a VI-a ediție a Bazar de Cotroceni, care va avea loc weekendul acesta, pe 27-28 mai.

Moonlight Breakfast, Jurjak, Corina Sîrghi, Dora Gaitanovici sunt o parte din artiștii care vor concerta live sâmbătă și duminică, în grădinile unor de patrimoniu.

Programul muzical este completat de Sounds of Cotroceni, precum și de 3 concerte cu muzică clasică: Classic Cotroceni cu bursierii SoNoRo în curtea din Dr. Curie 3,  ZOISS  home design în grădina din Bd. Eroii Sanitari 23 și Bazar muzical #Aiciastat, care avea loc în una dintre cele mai fotografiate case istorice din cartier, care, cu ocazia Bazarului, va fi deschisă în premieră. 

La această ediție, s-au înscris peste 180 de curți private, un număr record de vecini și prieteni ai cartierului, care vor expune mici standuri cu bijuterii, obiecte artizanale, limonadă, haine și obiecte decorative și peste 70 de afaceri locale – ateliere de creație, studiouri de design și arhitectură, showroom-uri – care își așteaptă vizitatorii cu evenimente de tip open doors.

Bazar de Cotroceni 2022/ foto: Cultura la dubă

La acestea, se adaugă bistrouri, cafenele și restaurante cochete care pregătesc meniuri speciale și evenimente surpriză pentru toți cei care le calcă pragul. 

Programul ediției de primăvară este disponibil aici și cuprinde 4 zone mari de interes, cu activități gratuite, special organizate atât pentru cei mici, dar și pentru cei mari: concerte live, sesiuni de yoga & wellbeing în Grădina Botanică, atelier de pictură pentru la Galeria Romniceanu, precum și tururi arhitecturale ghidate, realizate de Cristi Radu.

Harta printată va fi disponibilă în timpul evenimentului la mai multe puncte din cartier, iar programul complet poate fi consultat online, AICI.

Bazar de Cotroceni 2022/ foto: Cultura la dubă

Evenimentul Bazar de Cotroceni este organizat de Asociația Incotroceni și creat de comunitatea cartierului – locuitori și businessuri locale. 


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *