Skip to content

Ăștia fac pe dracu în patru ca să ne aducă la teatru

“Ăștia fac pe dracu în patru ca să ne aducă la teatru” este mesajul cu care Teatrul Național Marin Sorescu, din Craiova, anunță un demers inedit în România – Naveta culturală.

Dedicat deocamdată doar iubitorilor de teatru din București, proiectul prevede deplasări organizate cu autocarul, cu plecarea de la TNB și sosirea la Teatrul Național din Craiova, unicul scop fiind ca oamenii din alte orașe să ajungă astfel mai ușor la spectacolele din Craiova.

Organizatorii spun că vor extinde proiectul și la orașele din Oltenia – Calafat, Drobeta-Turnu Severin, Râmnicu Vâlcea, Slatina, Târgu Jiu, etc.

Primul modul cuprinde 4 călătorii/experiențe, toate sâmbăta, după cum urmează:

●  SÂMBĂTĂ, 7 martie 2020 – RADIO de Eric Bogosian / regia Bobi Pricop
● SÂMBĂTĂ, 28 martie 2020 – CASA CU SURICATE de David Drábek / regia Radu Afrim
● SÂMBĂTĂ, 4 aprilie 2020 – OPERAȚIUNEA MARTE de Alexa Băcanu / regia Dragos Alexandru Mușoiu
● SÂMBĂTĂ, 11 aprilie 2020 – PREMIERĂ – VĂRUL SHAKESPEARE de Marin Sorescu / regia Radu Boroianu

Pentru cei 49 de spectatori/călători, spectacolul va începe o dată cu urcarea în autocar și se va fi terminat seara târziu, la întoarcerea în București.

Plecarea se va face la prânz din #București, TNB (din fața Sălii Studio), ora 12.30. Întoarcerea va fi după spectacol, în același loc. Există un număr limitat de bilete – câte 49 locuri pentru fiecarespectacol/călătorie.Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *