Trupa Arctic Monkeys vine în România, la Summer Well 2022

Arctic Monkeys, una dintre cele mai apreciate trupe de muzică indie din lume, vine pentru prima dată în România în 2022. Anunțul a fost făcut azi de festivalul Summer Well.

Britanicii vor urca pe scena de la Palatul Știrbei din Buftea între 12-14 august 2022. Biletele au fost deja puse în vânzare, dar site-ul festivalului a întâmpinat probleme tehnice din cauza numărului mare de accesări. Un abonament costă 375 de lei.

Arctic Monkeys este o formație înființată în 2002, în Sheffield, iar cel mai cunoscut membru este solistul Alex Turner, una dintre vocile emblematice ale muzicii rock alternativ, indie.

Albumul lor de debut, Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not a devenit în 2006 albumul cu cea mai rapidă vânzare din istoria Marii Britanii și a câștigat Mercury Prize, una dintre cele mai importante distincții acordate în industria muzicală britanică.

Trupa s-a bucurat rapid de succes în întreaga lume și a cântat la cele mai mari festivaluri, precum Glastonbury, Pinkpop, Roskilde sau Lollapalooza.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *