Skip to content

Arctic Monkeys, concert memorabil pe scena Summer Well Festival de la Buftea

Arctic Monkeys, una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ/indie din lume, a cântat aseară pentru prima dată în România, la Summer Well Festival de pe domeniul Știrbey de la Buftea.

Cei 30.000 de fani prezenți au auzit hit-uri precum R U Mine, Do I Wanna Know, Arabella sau I bet you look good on the dancefloor.

Liderul vocal Alex Turner a avut o prestație impecabilă și o atitudine de adevărat rock star, spre entuziasmul admiratorilor. Concertul a durat aproximativ o oră și jumătate, formația oferind un bis cu 3 melodii.

Publicul la concertul Arctic Monkeys/ foto: Summer Well

Arctic Monkeys este o formație înființată în 2002, în Sheffield, iar cel mai cunoscut membru este solistul Alex Turner, una dintre vocile emblematice ale muzicii rock alternativ, indie.

Alex Turner/ foto: Summer Well

Albumul lor de debut, Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not a devenit în 2006 albumul cu cea mai rapidă vânzare din istoria Marii Britanii și a câștigat Mercury Prize, una dintre cele mai importante distincții acordate în industria muzicală britanică.

Trupa s-a bucurat rapid de succes în întreaga lume și a cântat la cele mai mari festivaluri, precum Glastonbury, Pinkpop, Roskilde sau Lollapalooza.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *