Skip to content

Americanii vor face un remake după “Another Round”, cu DiCaprio în rol principal

,,Another Round”, regizat Thomas Vinterberg, va avea un remake în limba engleză. Anunțul a fost făcut la doar o zi după ce filmul a câștigat Premiul Oscar la categoria cel mai bun film internațional, însă demersuri în acest sens au fost făcute încă de acum un an.

Drepturile au fost câștigate, în urma unei licitații, de către Studiourile Endeavour Content și Compania Makeready, conform publicației Deadline.

Varianta americană a filmului îl va avea în rol principal pe Leonardo DiCaprio. Acesta ar urma să joace rolul unui profesor care trece printr-o criză a vârstei mijlocii și participă la un experiment legat de consumul de alcool, rol interpretat de Mads Mikkelsen în ,,Another Round”.

Regizorul Thomas Vinterberg a declarat că se bucură de acest traseu al propriei producții, o reinventare fiind binevenită din punctul lui de vedere. De asemenea, și-a manifestat admirația și încrederea ca DiCaprio să preia un astfel de rol, considerându-l unul dintre cei mai potriviți actori, conform IndieWire.

 „Este interesant să vezi un produs artistic crescând în versiuni diferite. Acum este în mâinile celui mai bun actor pe care îl puteți obține și, pe lângă faptul că este un actor genial, a făcut alegeri foarte inteligente de-a lungul carierei sale. Simt că există multă integritate în alegerile pe care le-a făcut. Sunt plin de speranță și curiozitate cu privire la ceea ce urmează”, a spus Thomas Vinterberg.

Deocamdată nu se știe cine va regiza noua variantă.

Ideea unei producții remake s-ar fi născut la premiera filmului la Festivalul International de Film din Toronto din septembrie 2020. Iar printre cei ce au râvnit în a intra în posesia drepturilor se numără companiile de producție Studiocanal și The Picture Company, precum și Jake Gyllenhaal și Riva Marker’s Nine Stories și Elizabeth Banks, la Universal Pictures.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *