Alec Baldwin a împușcat mortal directorul de imagine și a rănit regizorul în timpul unor filmări

foto: Getty Images

O femeie a murit și un bărbat a fost rănit, după ce actorul Alec Baldwin a folosit pe platoul de filmare o armă din recuzită, informează BBC. Conform primelor informații publicate în presa internațională, arma s-ar fi descărcat accidental.

Femeia, pe nume Halyna Hutchins, era chiar directorul de imagine al filmului. Aceasta a fost transportată de urgență la spital, însă ar fi decedat pe drum.

Iar bărbatul, Joel Souza, era regizorul filmului și a fost transportat, de asemenea, la spital. Momentan nu sunt cunoscute detalii despre starea sa medicală.

Halyna Hutchins și Joel Souza

Poliția investighează situația la Bonanza Creek Ranch, un loc cunoscut pentru filmări. Acolo echipa lucra la un film western, o poveste din secolul 19. Baldwin este și coproducătorul filmului. Acesta a răspuns întrebărilor polițiștilor.

Halyna Hutchins era din Ucraina. A studiat jurnalismul și cinematografia în Los Angeles și a fost numită o stea în devenire de către revista American Cinematographer, în 2019.

Asociația Internațională a Directorilor de Imagine a transmis că vestea este șocantă.

În 1993, Brandon Lee, fiul de 28 de ani al lui Bruce Lee, a murit într-o situație asemănătoare, când o armă a fost descărcată accidental pe platoul de filmare al producției The Crow.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *