Skip to content

265.000 de oameni au participat la cele 4 zile de Untold, conform organizatorilor

foto: Untold

După 4 zile de festival, organizatorii Untold anunță că au înregistrat prezența a peste 265.000 de oameni. Accesul la festival s-a făcut în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate Untold.

În plus, ca o extra măsură de siguranță și minorii de peste 7 ani au fost supuși aceluiași triaj epidemiologic.

Organizatorii Untold susțin că 75% dintre fanii prezenți la ediția din acest au fost persoane vaccinate, media înregistrată la Untold fiind aproape de trei ori mai mare față de media imunizării la nivel național.

Untold 2021/ foto: Untold

Duminică, 12 septembrie, din toate cele peste 2600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga țară, acreditate UNTOLD, doar 3 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 3 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului și au urmat protocolul medical prestabilit de autorități. Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediția din acest an, urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediția din 2022 a festivalului Untold.

Untold 2021/ foto: Untold

Timp de patru zile, fani veniți din peste 100 de țări au ajuns la Cluj pentru Untold. După un an de pandemie, regăsirea a fost importantă și pentru artiști, unii dintre ei fiind la primul mare festival după o pauză de un an și jumătate.

Alok, care ocupă locul 5 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a fost unul dintre artișii care au urcat pe mainstage-ul UNTOLD în ultima noapte de festival. Brazilianul le-a mărturisit zecilor de mii de fani că este extrem de recunoscător pentru ceea ce a trăit pe Cluj Arena.

„Este primul meu show live după o perioadă lungă de timp. Sunt extrem de entuziasmat pentru că am această ocazie de a fi alături de voi. Sunt DJ de peste 17 ani, dar în ultimii doi ani nu am putut ajunge la niciun eveniment. Iubesc România și-mi doresc să revin la UNTOLD!”, a declarat Alok.

A patra zi a festivalului s-a încheiat cu un foc de artificii impresionant.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *