Profesor universitar la Științe politice: “Salut inițiativa PMP de a modifica Legea Educației. Aceste “programe” sunt o rușine pentru spațiul universitar.”

Într-o postare publică pe pagina sa personală de Facebook, profesorul Cătălin Avramescu care predă în cadrul Facultății de Științe Politice de la Universitatea București felicită inițiatorii modificării legii educației, prin care vor fi interzise activitățile școlare care au ca subiect de discuție identitatea de gen.

“În sfârșit! Salut inițiativa PMP de a modifica Legea Educației. “Masteratele” despre “identitatea de gen” nu sunt altceva decât exerciții în pseudo-știință, delir ideologic combinat cu viziuni de tipul Baba Vanga.
Aceste “programe” sunt o rușine pentru spațiul universitar.”

Cătălin Avramescu, profesor la Facultatea de Științe Politice din cadrul UNIBUC

“Pe ușa facultății la care predau scrie Științe Politice. De ani de zile acolo se fac cursuri de “egalitate de șanse” și altele asemenea, fără nici o legătură cu domeniul. Nu e de mirare că după ce a introdus asemenea făcături, Universitatea București a căzut peste 300 de locuri în topurile universităților. Asemnea “cursuri” nu trebuiau niciodată acreditate.”, a scris profesorul Cătălin Avramescu.

Opinia sa este contrară Universității București, care a condamnat public modificarea adusă Legii Educației.

Altfel, Cătălin Avramescu, deși ar fi trebuit să își păstreze obiectivitatea și să nu facă politică, în calitatea sa de profesor la Facultatea de Științe Politice, în 2019 acesta se afișa public cu un mesaj de susținere a candidatului PMP la președinția României.

foto: Cătălin Avramescu/ Facebook

Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

2 thoughts on “Profesor universitar la Științe politice: “Salut inițiativa PMP de a modifica Legea Educației. Aceste “programe” sunt o rușine pentru spațiul universitar.””

  1. Pingback: Alegeri parlamentare 2020: ghidul electoral al diasporezului (III) – Nadia bate câmpii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *