Ajută un copil să își continue educația online! Strângere de fonduri pentru laptopuri

Asociația Colorează Viața stă în spatele unui program educațional complex, menit să sprijine accesul copiilor defavorizați la artă. Recent a avut loc un eveniment special, cu scop caritabil, prin care un grup de tineri încearcă să strângă bani pentru achiziția de laptopuri care ar urma să ajungă la înșiși sau la alți copii fără posibilități.

Este vorba despre spectacolul Toți copiii pe scenă, aflat anul acesta la cea de-a 3-a ediție.

30 de copii au oferit momente artistice pe scena TNB, cu scopul de a atrage fonduri pentru elevii din centrele de plasament sau familii defavorizate, în privința sprijinirii accesului lor la educația online.

Toți copiii pe scenă/ foto: Children's Hub
Toți copiii pe scenă/ foto: Children’s Hub

În cadrul programului ar urma sa fie ajutați copiii din aproximativ 180 de centre de plasament.

Roxana Hanganu, co-fondator al Asociației Colorează Viața, a povestit pentru Cultura la dubă că demersul lor s-a lovit de criza economică provocată de pandemie, în sensul că asociația nu a găsit sprijin la marile corporații, care au tăiat din fondurile de CSR, astfel că ajutorul vine din partea oamenilor de rând.

Cei care doresc să contribuie la achiziția de laptopuri o pot face printr-o donație de 2 euro, prin SMS la numărul 8838, cu textul LAPTOP, până pe 31 octombrie 2020.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *