Skip to content

TIFF, Anonimul și Ideo Ideis – festivalurile care revin vara aceasta

foto: Marius Mariș

După ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că începând cu 1 iunie vor fi permise evenimentele în aer liber cu un număr maxim permis de 500 de persoane și distanțare între scaune, câteva festivaluri importante au transmis publicului că sunt pe drumul cel bun și vor lua măsurile necesare pentru ca evenimentele să aibă loc.

TIFF 2020 ar fi trebuit să înceapă azi, dacă nu ar fi existat pandemia. Dar organizatorii au anunțat că vor adapta festivalul la noile reguli și că vor anunța în curând noua dată la care va avea loc.

Anonimul va păstra datele anunțate inițial și va avea loc la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării, între 10 și 16 august 2020.

Anul acesta, la #ANONIMUL2020, în cea de-a doua săptămână de august, practicăm distanțarea fizică și vizionatul de…

Publicată de ANONIMUL IFF pe Vineri, 29 mai 2020

Iar Ideo Ideis, festivalul de teatru dedicat adolescenților, organizat la Alexandria, va avea loc între 5 și 9 august, însă cu un nou format, existând posibilitatea ca o caravană să meargă în orașele trupelor de teatru înscrise și să țină acolo atelierele de lucru.

Deocamdată niciun festival nu a anunțat care va fi exact noua formă de organizare. Este posibil ca până la datele respective organizatorii să beneficieze de noi măsuri de relaxare și să fie permis un număr de până la 1000 de oameni în public, dacă nu va exista până atunci un nou val de îmbplnăviri.


Susține platforma noastră de jurnalism independent printr-o donație:

Transfer Bancar: RO47RNCB0318009831680001(BCR)

Patreon: Donează

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *